onsdag 25. mai 2011

Musikk koster penger igjen :)

Da var det på tide å blogge litt igjen, en god stund siden sist.

Det har skjedd en god del på musikkfronten i det siste, bla har spotify innført en ny regel som gir alle bruker et ultimatum...kjøp musikk eller hør begrenset!
Man kan ikke lenger høre så mye man vil gratis, betaler du ikke får du bare høre samme sang fem ganger og det er begrenset hvor mange minutter du kan høre i måneden. Da dette ble innført var det en del av kompisene mine, og også andre kjente som klagde og syntes dette var helt på trynet.
Hadde dette blitt innført for to år siden hadde jeg også vært enig med de, men etterhvert har jeg skjønt at hele livet er kjøp og salg. Det er ikke annet enn rettferdig å betale for musikk, på samme måte som man betaler for mat og klær osv.

Gledelig er det nok også for musikkbransjen å se at nedlastingsprogrammet limewire nå også har avgått med døden. Dette er både en fordel med tanke på at det blir vanskeligere å få tak i gratis musikk, men det blir også lettere å unngå virus. Har man lastet ned musikk mye de siste årene, har man nesten garantert også blitt utsatt for virus.

Jeg mener at 99 kr i måneden er en veldig god pris med tanke på hva man får. Man kan ha med seg musikken overalt, man har all verdens musikk samlet på et sted OG an slipper reklame og virus. All ære til de som har stått på og klart å snu trenden, og gjort det populært å betale for musikk igjen.

Ha en fortsatt fortreffelig uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar