fredag 11. februar 2011

fredag 11/02

Idag har vi lett etter ny musikk, uten videre hell. som følge av dette sendte Tommy en mail til Gjermund for å høre om det var noen nye oppdrag vi kunne få, men han fikk ikke noe svar.
Da tenkte vi at vi kunne jobbe med å redigere videoen vi lagde forrige fredag, men programvaren på pc'en til Kenneth fungerte ikke.

Da bestemte vi oss for å gjøre mediaoppgaven som vi fikk i går. Selvom Camilla holdt kurs for oss i går om indesign, er det fortsatt en del jeg ikke fikk med meg, så derfor gikk jeg på youtube for å finne torturials der. Jeg så også igjennom noen forskjellige magasiner for å forsøke å hente inspirasjon.

God helg!

1 kommentar:

  1. På hvilken måte leter dere etter ny musikk, og hva er det som avgjør om dere har hell eller ikke? Forklar litt nærmere hva dette handler om, og reflekter gjerne over dette. Husk at musikkbransjen har vært gjennom en vanvittig endring, og det ville være interessant å vite (fra deg) hva som skjer fra nå og fremover i den digitale musikksfære i forhold til hva som har vært i musikkselskapenes historie.

    Forsto at dere hadde problemer på PC-en, og anbefaler en kikk på Tommys PC hvor han har lagt inn videoer som beskriver hva slags problemløsing dere har holdt på med i løpet av dagen.

    Fint at dere jobbet med InDesign oppgaver istedet.

    SvarSlett